نرم افزار حسابداری آژانس های هواپیمائی

رابط سامانه مودیان

لوگو طلوع پدیده
ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در وب سایت طلوع پدیده شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت طلوع پدیده و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.
ورود | ثبت نام
captcha
با ورود و یا ثبت نام در وب سایت طلوع پدیده شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس‌های سایت طلوع پدیده و قوانین حریم خصوصی آن را می‌پذیرید.

نحوه پرداخت قبض مالیات {واریز اینترنتی}

خواندن این مطلب

9 دقیقه

زمان میبرد!

نحوه پرداخت قبض مالیات {واریز اینترنتی}

آشنایی با نحوه پرداخت قبض مالیات برای مودیان مالیاتی بسیار حائز اهمیت است. پرداخت قبض مالیات از مهمترین کارهایی است که صاحبان کسب و کار باید انجام دهند. مالیات در واقع بخشی از درآمد دولت به حساب می ‌آید و پرداخت آن توسط واحدهای اقتصادی بسیار ضروری می باشد. از این رو مودیان مالیاتی می بایست در زمان اعلام شده از سوی سازمان امور مالیاتی برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی در سامانه tax.gov.ir ثبت نام کنند و بعد از بررسی، مالیات متعلقه به آنها اعلام خواهد شد و باید برای پرداخت قبض مالیات اقدام نمایند.

هنگامی که مودیان برای پرداخت قبض مالیاتی به صورت اینترنتی در سامانه اقدام می کنند، دیگر نیازی به مراجعه حضوری نخواهند داشت. در این شرایط پس از ثبت نام در سامانه قبض مالیات و عوارض برای شما صادر می ‌شود و پس از اینکه قبض را دریافت کردید، می توانید از طریق شناسه قبض و شناسه پرداخت از طریق درگاه های بانک ملی، اینترنت بانک، تلفنبانک و ATM  برای پرداخت قبض مالیاتی خود اقدام کنید. برای آشنایی بیشتر با روند پرداخت، در ادامه توضیحاتی ارائه خواهیم کرد.

 

 

چگونگی پرداخت قبض مالیاتی

👈سازمان امور مالیاتی برای کم کردن میزان مراجعات حضوری مودیان به سازمان برای پرداخت قبوض مالیاتی، شرایط روش پرداخت الکترونیک را فراهم کرده است. نحوه پرداخت قبض مالیات به این صورت است که مودیان می توانند با ثبت نام در سامانه و تکمیل فرم، پرداخت قبض مالیات با شناسه پرداخت و شناسه قبض  را انجام دهند. از این رو جهت اسم نویسی در سامانه و صدور قبض مالیاتی باید اقدامات زیر را انجام دهند:

✔️ابتدا باید وارد سامانه پرداخت قبض مالیات سازمان امور مالیاتی شوید.

✔️در مرحله بعد اطلاعات مورد نیاز قبض را تکمیل کنید و تاییدیه اطلاعات را دریافت نمایید.

✔️در مرحله بعد برای شما قبض صادر خواهد شد که می توانید با شناسه پرداخت و شناسه قبض آن را بپردازید.

✔️در آخر نیز می توانید از طریق کارت های عضو شتاب، عابر بانک یا باجه های بانکی برای پرداخت آن اقدام کنید.

دقت داشته باشید هنگامی که به سامانه tax.gov.ir وارد می شوید، باید قبل از ورود به سیستم حتماً نام کاربری و کلمه عبور را از پست دریافت کرده باشید. برای برای دریافت شناسه قبض نیز باید مراحل زیر را باید طی کنید:

✅پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، اطلاعات ثبت شده نمایش داده می شود و باید صحت آنها را بررسی کنید.

✅ اطلاعاتی مثل نوع مالیات، مرحله وصول، کلاسه پرونده، منبع مالیات، نوع مالیات بر عملکرد را بررسی کنید.

✅در گام بعد اطلاعات مربوط به مالیات به شما نمایش داده می شود و باید تمام کارهای مربوطه را پر کنید و در صورت خالی بودن گزینه عدد صفر را درج کنید.

✅در مرحله بعد با انتخاب گزینه ادامه عملیات اطلاعات کلی به شما نمایش داده می شود.

آشنایی با نحوه پرداخت قبض مالیات
آشنایی با نحوه پرداخت قبض مالیات

 

برای کسب اطلاع از این موضوع که مالیات بر ارزش افزوده چیست؟ روی لینک آبی رنگ کلیک نمایید.

نرم-افزار-حسابداری طلوع پدیده

راهنمای تصویری پرداخت قبض مالیات

👈همانگونه که اشاره شد سازمان امور مالیاتی برای تسهیل امور مربوط به مالیات از جمله پرداخت قبوض، سامانه tax.gov.ir را به عنوان درگاه ملی خدمات مالیات ایجاد کرده و شما می توانید قبض مالیات خود را از طریق این سامانه پرداخت قبض مالیات نمایید. در ادامه راهنمای گام به گام و تصویری پرداخت قبض مالیاتی به شما ارائه خواهد شد.

✔️ابتدا باید وارد سایت پرداخت صدور قبض مالیاتی به آدرس payments.tax.gov.ir شوید.

گام اول پرداخت قبض مالیات
گام اول پرداخت قبض مالیات

✔️ شناسه ۳۰ رقمی نسیم را انتخاب کنید. شناسه قبض مالیات خود را در کادر تعیین شده وارد نمایید.

گام دوم پرداخت قبض مالیات
گام دوم پرداخت قبض مالیات

✔️در ادامه گزینه ای با عنوان “بررسی شناسه قبض نسیم” را انتخاب نمایید تا صفحه زیر برای شما به نمایش درآید.

گام سوم پرداخت قبض مالیات
گام سوم پرداخت قبض مالیات

👈در این صفحه می توانید اطلاعات خود را از قبیل نام اداره، تاریخ صدور، مبلغ و نام صاحب قبض را مشاهده کنید. در صورتی که از اطلاعات وارد شده اطمینان دارید، گزینه پرداخت را انتخاب کنید.

👈پس از اینکه گزینه پرداخت را انتخاب کردید، در این مرحله باید اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کنید و عملیات پرداخت انجام دهید و پس از پرداخت وارد سامانه evat.ir خواهید شد.

👈در شرایطی که نتوانستید به فرم قبض مالیات دسترسی داشته باشید، نیاز به شناسه واریز خواهید داشت .برای دریافت قبض می ‌توانید به سایت www.evat.ir مراجعه کنید و پس از تکمیل اطلاعات لازم، قبض مالیات و عوارض خود را دریافت کنید.

 

پلن طلائی (25 دقیقه مشاوره تلفنی + 5 دقیقه رایگان)

 

راهنمای پرداخت قبض مالیات با بارکد

زمانیکه قبض مالیات برای شما صادر می شود و به دست شما می رسد، بر روی آن هم شناسه عددی وجود دارد و هم یک بارکد 42 رقمی، شما اگر تمایل داشته باشید این قبض را بوسیله بارکد پرداخت کنید باید از این شناسه برای پرداخت استفاده نمایید. شما با در دست داشتن این شناسه 42 رقمی که بر روی قبض مالیات شما وجود دارد، به یکی از حوزه های مالیاتی یا اداره مالیات مراجعه کنید و بعد از اینکه قبض شما توسط بارکد خوان خوانده شد با یکی از کارت های عضو شبکه شتاب بانکی کشور، برای پرداخت قبض مالیات خود اقدام نمایید.

برای آشنایی با مفهوم مفاصا حساب با ما در طلوع پدیده همراه باشید.

پرداخت قبض مالیات از طریق سایت سازمان امور مالیاتی

👈در این بخش راهنمای گام به گام پرداخت مالیات از طریق سایت سازمان امور مالیات به آدرس tax.gov.ir را در اختیار شما قرار می دهیم.

✔️ابتدا وارد سایت سازمان امور مالیاتی به نشانی tax.gov.ir شوید و گزینه سایر خدمات مالیاتی را انتخاب کنید.

گام اول پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات
گام اول پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات

✔️پس از کلیک بر روی گزینه مورد نظر، وارد بخش “پرداخت الکترونیک مالیات” شوید.

گام دوم پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات
گام دوم پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات

✔️سپس برای شما صفحه زیر نمایش داده می شود که باید گزینه “سامانه پرداخت الکترونیکی مالیات” را انتخاب کنید.

گام سوم پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات
گام سوم پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات

✔️نام کاربری و رمز عبور را در کادرهای تعیین شده وارد کنید و دکمه ورود را انتخاب نمایید تا بتواند اطلاعات کاربری خود را مشاهده کنید.

گام چهارم پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات
گام چهارم پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات

✔️در ادامه لازم است قبوضی که از قبل وجود داشته را پرداخت کنید و در صورت نیاز به صدور قبوض مالیاتی جدید می توانید از منوی سمت راست روی گزینه «پرداخت‌ها/ قبض مالیاتی» کلیک کنید و سپس گزینه «ایجاد قبض جدید» را انتخاب نمایید.

گام پنجم پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات
گام پنجم پرداخت قبض مالیاتی از طریق سازمان مالیات

 

انواع مالیات شرکت ها

مالیات به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم طبقه بندی می شود. زمانیکه افراد حقیقی یا حقوقی مالیات را پرداخت می کنند یکی از منابع دولت تامین می شود. شما در زمانیکه مشغول خرید روزانه و حتی پرداخت قبوض خدماتی خود هستید هم در حال پرداخت مالیات هستید. افرادی که شرکتی را تاسیس می کنند یه همه این موارد اشراف دارند و باید در زمان معین اظهارنامه خود را به سازمان مالیاتی تحویل دهند. به همین علت در ادامه به انواع مالیات شرکت ها می پردازیم تا در مورد این مسئله نیز اطلاعاتی به شما ارائه دهیم. سازمان یا شرکت بنا به زمینه فعالیت و درآمدی را که به دست می آورد یکی از انواع مالیات را پرداخت می کند. در زمان پرداخت مالیات نحوه پرداخت در تمام این موارد به یک شکل است. مالیات سازمان ها و شرکت ها به چهار دسته تقسیم می شود:

  1. مالیات بر درآمد حقوق
  2. مالیات تکلیفی
  3. مالیات بر عملکرد
  4. مالیات بر ارزش افزوده 

خلاصه مطلب

در این مقاله به بررسی نحوه پرداخت قبض مالیات به روش اینترنتی  و نحوه پرداخت قبض مالیات از طریق عابر بانک ملی و نحوه پرداخت قبض مالیات با شناسه 30 رقمی آشنا شدید. سازمان امور مالیاتی برای کاهش مراجعات مودیان مالیاتی به سازمان، سامانه ای راه‌اندازی کرده است که از طریق آن افراد می ‌توانند بدون مراجعه حضوری، قبض مالیاتی خود را پرداخت کنند. پرداخت قبض مالیات برای شرکت ها و موسسات بسیار ضروری می باشد. بنابراین لازم است قبل از هر چیز با روند پرداخت این قبض آشنایی کافی داشته باشند.

لازم به ذکر است اگر مدیران شرکت ها در مدت زمان تعیین شده از سوی سازمان مالیات، نتوانند بدهی مالیاتی خود را پرداخت کنند، جریمه خواهند شد. چنانچه در ارتباط با نحوه پرداخت قبض مالیات سوالی داشته باشید یا در هر کدام از مراحل پرداخت نیازمند دریافت راهنمایی و اطلاعات تکمیلی باشید، می توانید با کارشناسان ما در طلوع پدیده تماس بگیرید تا در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما عزیزان باشد.

برای دانلود مطالب این صفحه به صورت پی دی اف کلیک کنید.


درباره نویسنــده
نظرات کاربـــران
3 دیدگاه ثبت شده
مالیات های کسب و کار های اینترنتی چیست و چگونه محاسبه می شود؟ - نرم افزار حسابداری طلوع پدیده
مهمان
[…] بیشتر بخوانید: نحوه پرداخت قبض مالیات […]
مسعود داوری
مهمان
توضیحات شما در مورد پرداخت قبض مالیات کافی بود و خیلی کمک کرد.
hamed soltani
مهمان
با سلام ممنون از اینکه مقاله ما را تایید و تمجید فرمودید. شما می توانید با مطالعه مقاله <a href="https://toolopadideh.com/%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%b9%d9%84%d8%a7%d9%85-%d8%a8%d8%af%d9%87%db%8c-%d9%85%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a7%d8%aa%db%8c/" rel="nofollow ugc">استعلام بدهی مالباتی</a> با نجوه استغلام مالیات نیز آشنا شوید.
ثبت دیدگاه

جستجو کنید ...

محصولات جدید

8%
راه اندازی کسب و کار شخصی برای برنامه نویسان
تومان
1,100,000
1,200,000
آموزش Api نویسی با Nodejs
تومان
656,000
تست نفوذ با کالی لینوکس | PWK
تومان
80,000
آموزش NPM برای جاوا اسکریپت
تومان
4,560,000
آموزش کاربردی Vscode | مقدماتی تا پیشرفته
تومان
180,000
آموزش شبکه با گرایش امنیت
رایــگان
درخواست مشاوره مالیاتی
لوگو طلوع پدیده

پلن اقتصادی (15 دقیقه مشاوره تلفنی + 5 دقیقه رایگان)

پس از
ثبت درخواست مشاوره همکاران ما بزودی با شما تماس خواهند گرفت
درخواست مشاوره فروش نرم افزار
لوگو طلوع پدیده
پس از
ثبت درخواست مشاوره
با شما تماس می گیریم